Ohjelmisto

Mennyt ohjelmisto

b e s t i a r i o

b e s t i a r i o on esitys, joka lähestyy hirviöitä ja selittämättömiä luonnonoikkuja kuvaavia keskiaikaisia eläinkokoelmia – bestiaareja – näyttämöllisesti, luoden oman kehollisen ja tilallisen bestiaarinsa.

DIE HARD TAMPERE

Esitys rakkaudesta, ehdottomuudesta ja radikalisoitumisesta DIE HARD TAMPERE käsitteli ajankohtaista ja akuuttia ahdistusta aiheuttavaa ilmiötä — terrorismia. Kriittinen sukellus radikalisoitumisen anatomiaan ja länsimaisen nykyihmisen mielenmaisemaan. Esitys käsitteli vakavaa aihetta analyyttisesti, lempeällä huumorilla ja tyylilajeja säästelemättä.

Kädettömät

Musta komedia ihmiseläimen monimutkaisuudesta

NO30 Narrien laiva

Narrien laiva keinuu eteenpäin keskellä ääretöntä merenselkää. Keneen voi enää luottaa? Kenen puoleen kääntyä? Mihin suuntaan kulkea? Miksi kulkea eteenpäin?

Rechnitz (Tuhon enkeli)

Näyttämölle manattu Euroopan historiaa ja tulevaisuutta peilaava profetia ”Vapisen vain toisten ihmisten hyvyyden edessä. Vapisen senkin vuoksi, että aavistelen mitä kaikkea saattaa sattua.”

Julia/Julia

Julia kasvaa naiseksi lama-ajan Suomessa. Hän haaveilee Romeosta ja saa Raimon. Mies on hyvä ja perhe kasvaa ensin yhdellä, sitten toisella lapsella. Alussa ei onnesta ole puutetta, mutta Julialla on silti ongelma – raha. Laskut alkavat parveilla pienen perheen ympärillä ja Julian ahdistus kasvaa velkataakan mukana. Eräänä päivänä Julia murtuu taakkansa alle. Ja loppu on hiljaisuutta.